Som den eneste forhandler på Sydfyn, er vi stolte af at kunne præsentere høreapparater fra danske Widex, i vores sortiment.

 Widex har uovertruffen lydkvalitet og er dansk udviklet.  Apparaterne bliver produceret på Widex’ fabrik i Lynge og er ”wind made”, hvilket vil sige, at der ikke udledes CO2 fra hovedbygningen.

Widex Moment serien har verdens korteste tids-forsinkelse i lyden. Kombineret med deres nyudviklede PureSound program giver dette en meget ren og klar lyd. 

Widex høreapparater har mulighed for at indstille hvordan, høreapparatet skal reagere på ændringer i lyttemiljøet. Dette gør dem til et oplagt valg hvis brugeren har nedsat skelneevne.

Høreapparatbrugere, der er generet af tinntius, får mulighed for at afprøve Widex’ patenterede Zen-lyde.

Vi har valgt at præsentere 2 modeller fra Widex.

Den lille model er den mindste i vores sortiment. Apparatet har mindre batteri og alt unødigt er fjernet for at gøre apparatet så småt som muligt. Lydkvaliteten er den samme som den avancerede model. Den lille model kan, ligesom den avancerede model, også fjernbetjenes fra iPhone eller smartphone.

Den avancerede model er genopladelig og har mulighed for direkte streaming fra iPhone/Android. Den kan fjernbetjenes fra stort set alle smartphones, eller betjenes direkte på knappen på apparatet. 

Priser

Behov for høreapparat?

Vi tager høreprøve og rådgiver dig i valget af nyt høreapparat